fridarannar

Alla inlägg under oktober 2012

Av Frida Rännar - 4 oktober 2012 12:40

Hugo 4 dagar vs 4 månader.
Mycket händer på 4 månader :)

Av Frida Rännar - 3 oktober 2012 20:41

Hugo har nu hittat sina fötter och han älskar dom!

Jag kan sitta länge länge och bara beundra honom. Gud vad han utvecklas!

Av Frida Rännar - 3 oktober 2012 20:39

Igår blev det besök på Öppna Förskolan tillsammans med Maria och Edward.
Vi hade en jättemysig fm med lite lek och pyssel!
När vi kom hem tog vi det lite lugnt, Hugo var helt utslut efter all lek och sov maraton! Mamma kom förbi lite senare för att vara med Hugo så jag kunde få åka och rida lite tidigare innan Jocke slutat.
Jackpot fick sig en riktig genomkörning i ridhuset efter 2 dagar galoppträning i skogen. Han är så fiiin och gör verkligen allt man ber honom om i dressyren. En riktig arbetsmyra!
Kvällen fick jag sen såklart spendera med min absolut finaste familj och Hugo bjöd på massa tokiga skratt och ljud. Man blir så glad. Hans leende är verkligen fastklistrat. Så fort man tittar på honom så ler han med hela ansiktet..

Idag onsdag var vi bjudna på fika hos Maria. Vi åt goda äggmackor för att sen trycka i oss en supergod blåbärspaj. Mumma! Blev mycket prat och skratt med Barnen och en promenad med hundarna som fick busa på ängen. Helt galet vad bra man kan ha det!!
Efter lunch lämnade jag Hugo hos Farmor så vi kunde åka till stallet och hoppträna lite inför helgen. Jackpot var spänd i början men det gav med sig och han började hoppa bra.. Fortfarande är vi långt ifrån att vara iform men vi har väldigt kul och jag känner att det finns där!

Ännu en lång kväll hemma med familjen.. Hugo har duschat med mig ikväll. Annars brukar han bara få bada. Det var nog mycket mysigare att bada tror jag..
Nu sussar barnet för natten och vi har lite egentid.
Imorgon blir det BVC på fm!

Av Frida Rännar - 1 oktober 2012 09:43

På söndag är det dags igen!
Tävling :D

Av Frida Rännar - 1 oktober 2012 09:22

Har liksom inte funnits tid att blogga under helgen..

I fredags åt vi lunch tillsammans med mamma och Kent på nya stället Vezzo i stan. Supergott!!
Kvällen bjöd på en mysig skogstur i skogen med mina fina djur för att sedan avsluta kvällen med pizza och mys hos Jesper och Anna!

Lördagen började tidigt! Kl 07.00 åkte jag till stallet och byggde upp ett mördarpass för hästarna tillsammans med Maria. Riktigt jobbigt var det, men nyttigt! Jackpot har verkligen tappat muskler.. Men det är ju inte så konstigt.
Då det var städdag på Hippo efter lunch och jag inte kunde vara med så gjorde jag bort det när jag ändå var där.
em spenderades i nya stugan då vi aldrig varit dit. Men Oj vad fint det är.. Och för att inte tala om hur det kommer bli! Just nu ligger stallbygget i fokus.
Lämnade stugan innan middagstid för att åka på middag hos mamma och Kent. Grillat och lika smarrigt som alltid!

Söndagen blev en riktig pysseldag. Vi storstädade och gjorde lite inköp. Jp fick vila då banorna var hemskt blöta och ridhusen bokade.

Lite bilder från helgen.

Av Frida Rännar - 1 oktober 2012 08:41

Kent har lärt Hugo ett partytrick. Räcka ut tungan.. Det är så kul att se honom räcka ut den och tokskratta. Tokunge! :)

Ovido - Quiz & Flashcards