fridarannar

Alla inlägg under maj 2010

Av Frida Rännar - 12 maj 2010 23:17

Har precis kommit in från en lång promenad tillsammans med Malin och Milly. Vi utgick från stan och gick runt teg till Peter och Linda där vi lånade toalett och sen fastnade i massa surr.Var varmt och skönt i deras uterum med brasan igång. Kändes kyligt ute när vi lämnade dom.

Gick en skogsväg längs med älven på väg hem så hundarna kunde springa lösa. Milly fick syn på vad vi tror var en hare eller en katt. Lite senare inne i stan fick dom syn på en Igelkott som tänkte passera en väg men i sista sekund ångrade sig, som tur var annars hade den varit mos av några ungdomar i bil. Precis efter igelkotten fick ví syn på en mus. Tror vi närmar oss smådjurens dagsrytm, natten.


Alicia och Milly spanar på Igelkotten

  


Känner mig lite hängig fortfarande. Vid lunchtid idag trodde jag att jag råkat ut för magsjuka. Jag mådde verkligen pyton. Det är inte helt bra ännu men klart bättre. Hoppas det vänder tills imorgon. Lite ledighet på det här bord göra susen.

Efter att jag och malin skillt våra vägar så sprang jag och Alicia sista biten hem från stan och jag är så lycklig för jag blev knappt andfådd!

Nu ska jag lägga mig i tid imorgon blir nog en lång dag.

Återkommer då.

God natt


Jag och Alicia kollar in träningarna från kvällen.

  


Av Frida Rännar - 12 maj 2010 09:55



En dag närmare ledighet!

Tisdagskvällen försvann bara sådär jätte fort.

Vi åkte direkt efter jobbet till stallet. Tog hand om Jackpot. Jag, Jocke, Alicia och Jackpot tog en promenad i skogen. Jätte skönt. Lilla Grå skötte sig jätte bra!

Kvällen spenderades hemma hos Peter och Linda för att planera våran semesterresa.


Jocke ledig idag och jag gör helg efter idag. Känns superskönt att få lite ledigt. Då ska jag hinna tvätta klart allting som ska säljas iväg och bara pyssla med sånt som man aldrig hinner ta tag i annars.

Ganska komiskt är det ju att Strålande sol på väderkartor kan förändras till mulet och regn på en endaste dag?!    


Jag har försökt nu på morgonen att lägga upp en frågespalt men Bloggplatsen vill inte riktigt vara med just nu så håll utkik den kommer inom kort!


Nu åter till arbete..






Av Frida Rännar - 11 maj 2010 13:42

 

 

Nu Kommer Värmen!

 

 

  

 

http://vk.se/Article.jsp?article=349544

 

 

 

 

 

Av Frida Rännar - 11 maj 2010 09:48

Blev ingen promenad till jobbet idag. Så typiskt då jag gav bort bilen ( den enda som rullar felfritt) till Jocke idag då han ändå bara går kortdag. Regnet föll när jag skulle starta tidigt imorse och varken jag eller Alicia kände oss manade. Så jag ringde mamma fick hon hämta upp mig istället.


Ikväll blir det nog lite små-pyssel hemma och en stund i stallet hos vackraste Grå.

Vi måste åka och handla, leta fram resväska till mamma då dom åker till turkiet på Torsdag, städa upp lite hemma och om vi hinner åka till Jesper och sno med oss massa bilder som vi ska framkalla.


Sitter och tittar runt på massa sidor på nätet, tanken är att jag skulle vilja byta ut min utrustning till Jackpot. Färgerna är såklart vit, marin och Royalblå. Sen håller jag även på att kolla in annat också. Får se hur det blir..


Nu är jag jätte hungrig, snart lunch!



Av Frida Rännar - 10 maj 2010 21:56


Då har vi precis kommit hem igen. Jag och Malin har varit och hämtat papper till boxen. Går väldigt smidigt måste jag säga och mycket billigare än spån är det. Kul också att få lite "surr-tid" med Malin!

Jackpots mugg är nästintill helt borta så det har ju blivit en klar skillnad!

Vid lunchtid idag så fick han nya skor också så nu ska vi bara invänta och se om han är okej nästa gång Birger kommer ut.


För övrigt annars så tror jag att jag skippar Öviks Tävling. Efter den så är det någon vecka till nästa tävling och då kan jag ju lika gärna ta det lugnt och invänta den. Dessutom om vi nu kommer vara hemma under Öviks helgen ändå så är det första omgången av Div 2 lagen för ponny. Jag är lagledare och vi kommer köra två lag så jag måste/borde vara på plats.

-Tack snälla för alla kommentarer.  Jag älskar verkligen det jag gör och försöker vara alla till lags även om det ibland är jätte svårt att hinna med...

 

Nu ska jag kolla lite på tv och världens hårdaste polisstyrkor.


Lite sido info:

Rolf-Göran 6:a på Världsrankingen!

 

http://hastmagazinet.se/newsItem.aspx?id=37341&a=RGB världssexa 

  


 



Av Frida Rännar - 10 maj 2010 08:45

Måndag morgon.

En ny vecka och en ny dag.


Veckan har att bjuda:

Idag - Jobb

Idag 11.00 Hovslagaren

Ikväll 20.00 Hämta mer papper i skravelsjö

21.00 Kolla träningarna på Hippo


Onsdag- Jobb, ev. kolla på träningarna

Tors.-Ledig

Fre.-Ledig

Fre-Sön- Vännästävlingar Ponny

Av Frida Rännar - 9 maj 2010 22:48

*Pust*


Då var det färdogsprunget för den här helgen. Än en gång har vi konstaterat att vi borde haft stegräknare en helg som denna. Idag var nästan värst då nästan alla startade samma klass och hela klassen var ihopslagen. Jag försökte så gott jag kunde att vara till lags för alla. Det innebar ju tyvärr att jag inte hann se alla på banan då jag var fullt upp i det som hände på framhoppningen.


Dagens utstickare Umeå Ponnyhopp:

Emelie Stenman - ett ynkligt pet i Msv B klassen. Kom tvåa då det bara var en felfri.

Anna Pettersen - Tvåa i LB

Elin Magnusson- Trea i LB

Linn Lindeberg och Julia Nejati- Delad 5:e plats

 

Vännäs

http://online.equipe.nu/sv-SE/pages/competitions/965

 

Högbo


http://online.equipe.nu/sv-SE/pages/competitions/925

Umeå lyckades kvala med elitlaget till SM laghoppning på Strömsholm.

Grattis!!

 

Förövrigt så ska jag dyka rakt ner i sängen. Imorgon jobb, Jackpot ska få nya dojjer och jag ska hämta mer papper till boxen.

Måste boka semesterflyget. Tävla i Övik eller semestra på Mallorca står jag mellan nu... Det var ju frågan.

Vad hade ni valt?

 

 


Av Frida Rännar - 8 maj 2010 21:33

Äntligen hmma efter en lång dag i solen. Under grillmiddagen hos familjen på björnvägen kunde vi konstatera att solen tagit hårt och hårdare på vissa. Nathalie var duktigt röd för kvällen.

Superhärligt med kanonväder iallafall.


Umeå Ponnyhopp

Trots vädret med oss så hade våra Elitlagstjejer inte turen med sig idag och vi kom sist.

För oss har det ingen som helst betydelse även fast jag vet att tjejerna är riktiga fajters!

Jag själv anser att allt man gör lär man sig av och jag tycker vi har gjort det bra som deltagit! Jätte grattis till Piteå som får representera lite av våran del av landet som kvalade vidare till Strömsholm. Jätte duktiga var dom. Även Grattis till Högbo som tog hem vinsten och första kvalplatsen. Stöcke gjorde jätte bra ifårn sig och var endast ett pet ifrån att gå vidare. Typiskt.

Några andra som stuckit ut under dagen är Emelie som var 2:a i La:n, Linn och Sofie delad 3:a i Lb:n,Nathalie och Josefin som gjorde två superfina nollrundor. Givetvis många många fler som gjort bra ifrån sig!


Högbo Spelen Storhästhopp

http://online.equipe.nu/sv-SE/pages/competitions/925


Spännande med Elitlaget imorgon!


Vännäs Storhästhopp

http://online.equipe.nu/sv-SE/pages/competitions/965


Jag bjuder på lite bilder från helgen!

          



Välkommen till min sida!


Mitt namn är Frida Rännar. Jag är 27 år och lever mitt drömliv tillsammans med sambon Joakim, sonen Hugo, hunden Alicia och sist men absolut inte minst hästen Jackpot. Här kan du följa mig och min vardag!

Senaste Nytt

Inlägg

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards